4 Eylül 2009 Cuma

Baba Melee Attack


konsolosluk çağırdığı için salı günü toplanmamızın ertesi günü apar topar almanyaya uçtum. bugün 45er dakikalık tren yolculuğu serisinin beşincisini gerçekleştirerek yine konsolosluktaydım yine evrak teslimi yine dilekçe yazımı yine okul haftaya başlayacak sıştım nolur dil dökmesi.

olayın iç yüzü şu ki, isviçre safkanlarının belirli bir yabancı öğrenci kontenjanları varmış o yüzden her türlü detaya takılıp oyalıyorlar, onlarca kez okul bitince isviçreden ayrılacağım garantisini mezuniyet sonrası kesin planların nedir sözde merakıyla teyid ettiriyorlar falan. uzun lafı kısası iş yaş gözüküyor sanki

derken,

noldu sonra biliyor musunuz? otuzbeşbinondokuz kilometre uzağımdaki babam 0041 ülke kodunu tuşlayarak isviçreyi arıyor, 1 saat sohbet ediyor. az önce beni aradı pazartesi tekrar gidiyorsun vizeni vuracaklar diye. minnet ve eziklikle şimdi telefonu kapatır kapatmaz burda içimi döküyorum, nedir her daim bu babaoğlubabaların iş bitiriciliğindeki sır? ne demek istediğimi çok iyi anladığınızı düşünüyorum illa ki olmuştur fındıktan bir evrak işi sizin halledemeyip babanın hallettiği. bu acaba babadan oğule geçen birşey mi çocuk sahibi olunca yada babayı kaybedince kendini gösteren? pek kusurlu hissediyorum.

işimi halleder cumartesi tekrar gelirim diyordum ama böylece kesin gidişimi de yapmış oldum. size aşığım güccük ev sakinleri.

3 yorum:

  1. böhüüüüüüüüüüüüüü:(

    YanıtlaSil
  2. hadi bu neyse, senin egonun bok yemesinden babanin aslinda isine gelecek davranisini dert etmisin. sadece evet diye mesaj cekebilen bu insanlarla yasamaya alismamiz lazim diyecegim ama beterin beteri vardir diyerek konuyu oldukca fena bir yere cekmek uzereyim...

    cekiyorum..

    evet geliyor...

    IKIN!

    : istemeyerek zamanla babamiza benzeyecegiz emre. Atski gibi babalar olacagiz. cocugun butun keyfini " odevini yaptin mi sen?" sorusuyla skip atacagiz, "yat artik oglum!" diye gece gece evde kucuk capta gerginlikler cikaracagiz... daha neler neler. bak berkemi incelemeye al, aramizda ilk babaya baglayacak adam o olacak goreceksin.

    (ulan o degil de emre direksiyonda, berkem yaninda bir araba yolculugu yapasim geldi aniden).

    YanıtlaSil
  3. allah korusun ya babam o kadar karşışmaz bana. başlar şimdi o pezevenk olum bak vites küçült bak motor freni yapacan diye.

    YanıtlaSil